0 kr160kr

Senioromvisning: Modernismens Pionerer

Velkommen til omvisning på dagtid!

12. august
kl. 12:0013:00

En av museets dyktige omvisere tar deg med gjennom utstillingen Modernismens Pionerer – Et utvalg fra Tangen-samlingen.

Kvinnelige kunstnere under Modernismen var blant de mest radikale og eksperimentelle i sin samtid. Til tross for dette har de fremdeles en marginal plass i kunsthistorien og i kunstmuseenes samlinger. Denne utstillingen presenterer kvinnelige modernister fra Tangen-samlingen, og viser hvordan de aktivt formet modernismen til et levende kunstfelt.

Omvisningen varer i om lag 45 minutter, møt opp i god tid før omvisningen starter. Omvisningen er åpen for alle som har anledning til å delta på dagtid. Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å kjøpe/booke billett i forkant via nettsiden ettersom at det er begrenset antall plasser. Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen og det er påbudt med munnbind på alle våre arrangementer. Vi har munnbind tilgjengelig i skranken. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.