60 kr160kr

Senior: Kunstnerpresentasjon med omvisning i Årsutstillingen

Arrangementet er en del av vårt tilbud rettet spesifikt mot seniorer, men billetter kan kjøpes av alle som ønsker å delta.

14. oktober
kl. 12:0013:00

Velkommen til seniortorsdag, med utvidet program!

En av kunstnerne i vår nyeste utstilling, Norske Kunsthåndverkeres Årsutstilling, gir en introduksjon til sitt kunstnerskap og hva som påvirker henne i hennes arbeid med glass. Deretter tar en av våre flinke formidlere oss med på en runde rundt i utstillingen.

Om kunstneren, Ida-Christel Siebke

Ida-Christel Siebke er født i Oslo i 1991, og startet å jobbe med glass som materiale med glasskolen i Kosta i 2008.
Siebkes fokus har gradvis skiftet fra det tekniske og håndverksbaserte, til det mer uttrykksfulle, abstrakte og kunstneriske.
Gjennom sine arbeider utforsker hun psyken, og bruker glass som hovedmateriale for å skape manifestasjoner av ulike sinnstilstander og traumer.
Siebke har vært innom Gerrit Rietveld Akademiet og Einar Granum Kunstfagskole og tok fagbrev i glasshåndverkerfaget i 2014.
I løpet av de siste årene har hun deltatt på et antall internasjonale residencies, og stilt ut ved blant annet Islip Art Museum på Long Island, og Høstutstillingen i Oslo.

Arrangementet varer i ca 60 minutter. Billetter kan bookes/kjøpes i skranken, men da det er begrenset antall plasser anbefaler vi forhåndskjøp via nettsiden for å sikre seg plass. Billetten gir adgang til alle museets utstillinger ut dagen! Møt opp i god tid før arrangementstart.