blindtegning. Uhøytidelig verksted på Sørlandets Kunstmuseum.
60 kr160kr

Seniortorsdag: Blindtegning

Kom og bli med på en uhøytidelig og trivelig tegnestund inne i utstillingen Kunstnermøte! Det serveres te og kjeks.

12. november
kl. 12:0013:00

En blindtegning er det det høres ut som! Det er en tegning som tegnes uten at man ser på papiret, kun på det som skal tegnes. Dette krever derfor ingen forkunnskaper eller tegneferdigheter, og resultatene blir sjarmerende og spennende. Ved å kun se på motivet når vi tegner, og ikke ett sekund sette blikket på tegningen hånden beveger seg over, øver vi opp evnen til å observere detaljer og se mer på motivet enn arket vi tegner på. Dersom vi trener mye på dette vil vi bli flinkere til å tegne det vi ser foran oss, som ofte kan se veldig annerledes ut enn det vi tror vi ser.

Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å booke billett i forkant da det er begrenset antall plasser. Medlemmer har rabattert pris, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

Arrangementet er åpent for alle som har anledning på dagtid, og varer i en times tid. Du melder din ankomst i skranken, så det er lurt å møte opp litt før arrangementet starter.

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss. Vi opprettholder 1-meters regelen på alle våre arrangementer og har begrenset vår plasskapasitet for å tilfredsstille dette kravet. Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.