SKMU Baby er et tilbud til deg med barn som har fri på dagtid. Vi har babyomvisning, trilleturer, ulike verksteder og koser oss sammen. Vi har stellerom, bæreseler og varmer opp melken din om du trenger det.
Gratis

SKMU BABY: musikk og bevegelse med Sharrons dansestudio

Ta med din baby og beveg dere til musikk i museets utstilling sammen med dansepedagog Sharron Louise Roberts – ingen erfaring nødvendig!

21. november
kl. 12:0013:00

SKMU Baby er Sørlandets Kunstmuseum sitt tilbud for deg som er hjemme på dagtid med barn. Denne torsdagen 21.november står i dansens tegn: med baby i bæresele tar dansepedagog Sharron Louise Roberts, driveren av Sharrons Dansestudio oss med på en spesiell opplevelse i en av museets utstillinger. Arrangementet er laget for barn i bæresele opp til 18mnd. , og ingen dansekompetanse kreves av foreldre. Museet har bæreseler til utlån, men ta med egen om du har.

Vi har rom for mating, stell og kos. Etter arrangementet prøver vi å få til hyggelig og uformelt samvær i Barnas Kunstmuseum med gratis kaffe og te for foreldre, og lek på matter for våre søte små.