Brynjulv orsenberg holder foredrag på Sørlandets Kunstmuseum om kunsthåndverk og design - bruk og materialer. Tilbudet er en del av SKMU Senior men passer for alle med anledning på dagtid.
Gratis

SKMU Senior : Fra Pompidou til ny kunstsilo (ny tittel)

Velkommen til foredrag: Fra Pompidou til ny kunstsilo, -en arkitekturhistorie med blikk på nye museumsbygg i Europa, av Brynjulv Rosenberg. Foredraget passer alle som har anledning på dagtid. NB: Billetter som er kjøpt før tittelendring er selvsagt gyldige.

14. november
kl. 12:0013:00

Tidligere førstelektor på institutt for visuelle og sceniske fag, Brynjulv Rosenberg, mottok nylig Kongens fortjenestemedalje for sitt engasjement i Lillesand kunstforening og på Universitetet i Agder.  Rosenberg vil også denne gang kaste et blikk på moderne arkitektur. Han vil i dette foredraget presentere et utvalg moderne museer og konserthus i Europa, blant annet Pompidou-senteret, Guggenheimmuseet i Bilbao, Tate Modern. Foredraget er en del av museets program for seniorer, men passer for alle som har anledning på dagtid. Varighet ca. en time.

Dørene åpner et kvarter før. Book gjerne billett på forhånd for å slippe kø og sikre deg plass – dette gjelder også medlemmer, som kan reservere plass gratis ved å velge «arrangement – for medlemmer» når man bestiller billett på nett.