Gratis

Tegnekveld med Erlend Helling-Larsen

Vi inviterer deg til å komme å lære av tegnemesteren selv.

 

16. januar02. juni
kl. 19:0020:51

N.B. Dette arrangementet er nå utsolgt.

Kunstner Erlend Helling-Larsen vil fortelle om hvordan han arbeider med tegning og i løpet av kvelden blir det også lagt opp til at publikum skal få tegne selv. Tegnekvelden arrangeres i forbindelse med den nyåpnede tegneutstillingen Ser du tegninga?.

Erlend Helling-Larsen bor og arbeider i Lillesand. Han er født i Oppegård i 1975 og har sin utdannelse fra Oslo Tegne- og Maleskole, UiO-kunsthistorie, psykologi og religionshistorie, i tillegg et opphold i Telemarksbataljonen før fire år (BA) på Gerrit Rietveld Academiet i Amsterdam. Etter dette var han et år i New York som assistent for kunstneren Joshua Neustein før et lengere stipendopphold i Tyskland.
Han representerer stor kunstnerisk bredde og arbeider med broderi, skrift, tegning, grafikk, video og installasjoner.
Erlends broderiarbeider har de siste årene fått stor oppmerksomhet. Denne oppmerksomheten er selvfølgelig fortjent, men Erlend hevder likevel at han fremdeles er bedre til å tegne enn til å brodere.

Kafeen og hele museet holder åpent til kl. 22.00. Velkommen! Det er et begrenset antall plasser så det er lurt å bestille billetter for å sikre seg plass.