0 kr160kr

Utsolgt! Hva skjer når Britney Spears møter Amaldus Nielsen?

Hva skjer med opplevelsen av et kunstverk når vi tester ulike lydspor? Velkommen til en helt spesiell kveldsomvisning hvor vi tar i bruk flere sanser enn vanlig underveis.

Kan musikk påvirke vår opplevelse av et kunstverk? Hvordan blir opplevelsen av Amaldus Nielsens verk, hvis man f.eks. hører Toxic av Britney Spears? Eller møter man Else Marie Jacobsen på en ny måte, mens man hører Seven Nation Army? Velkommen til en annerledes tema-omvisning, hvor vi forsøker å oppleve kunst i nytt lys gjennom ulike skråblikk.

I denne omvisningen møter vi verkene i utstillingen «På Gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo» gjennom en rekke musikere- for eksempel artistene nevnt innledningsvis, men også Tsjaikovskij, Tom Waits, Zaz, Lady Gaga, med flere.

Utstillingen favner om mange ulike kunstuttrykk, materialer og teknikker, og gir oss flere minnerike gjensyn og fortellinger om årene på Sørlandets Kunstmuseum. Gjennom å høre på sang eller musikkstykker, valgt ut litt med tilfeldighet og litt med publikums input, skal vi snakke om hvordan lydbildet påvirker hvordan vi oppfatter de forskjellige rommene vi går gjennom.

Omvisningen varer i om lag en time og har begrenset antall plasser. Møt gjerne opp fem-ti minutter før.

Museet og Hopeful Kunstkafé holder åpent til klokken 21 på onsdagskvelder.