0 kr160kr

Tirsdagsomvisning: På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo

Bli med på et historisk tilbakeblikk og minnerike gjensyn så vel som helt nye kunstopplevelser i denne omvisningen på 45 minutter.

En av museets omvisere tar deg med gjennom utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo.

I denne utstillingen inviterer Sørlandets Kunstmuseum publikum til å ta et siste farvel med en epoke i museets historie. Historien til SKMU inneholder mange fortellinger, og ikke minst flere kunstsamlinger.

Skatter fra kunstmuseets samlinger hentes frem, presentert sammen med historier og andre høydepunkter fra de siste tjue årene.

Her kan du oppleve alt fra de klassiske malerne fra Sørlandet som Amaldus Nielsen, Olaf Isaachsen og Alfred Emil Andersen, Beat-kunst av Leo Valledor og Richard Kiggins, til høydepunkt i samlingen med verk av Kjell Nupen, Else Marie Jakobsen, Irene Nordli og Elisabeth Haarr.

Du kan også bli kjent med nye innkjøp til samlingen som ikke tidligere har blitt vist ved museet, som Marte Gunnufsens videoverk “Metamorphosis”. Det blir minnerike gjensyn så vel som helt nye kunstopplevelser – og ikke minst spenning i møte med en ny epoke, en ny samling og et nytt kunstmuseum: Kunstsilo.

Omvisningen varer i om lag 45 minutter. Møt gjerne opp ti minutter før omvisningen starter.

Billetter kan også kjøpes/bookes i skranken, men vi anbefaler å kjøpe/booke billett i forkant via nettsiden ettersom at det er begrenset antall plasser.

Medlemmer går gratis, mens ordinære betaler inngang + 50 kroner.

 

Sørlandets Kunstmuseum forholder seg til regjeringens smittevernstiltak og ønsker å tilrettelegge for en trygg opplevelse hos oss.
Vi opprettholder 1-meters regelen og det er påbudt med munnbind på alle våre arrangementer. Vi har munnbind tilgjengelig i skranken.
Føler du deg syk, anbefaler vi at du holder deg hjemme. Vi viser til Folkehelseinstituttets hjemmesider fhi.no for nærmere opplysninger om tiltakene.

 

 

Kjøp billetter

Tirsdagsomvisning: På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo

Tirsdag 27. juli 2021
Klokken 13.30 - 14.15
Tirsdag 3. august 2021
Klokken 13.30 - 14.15

Kommende arrangementer

Se alle kommende arrangementer