BARNAS Kunstmuseum

BARNAS Kunstmuseum holder midlertidig stengt grunnet nasjonale korona-tiltak. Vi beklager og ser frem til å kunne ønske velkommen tilbake.

 

Kvalitetstid på kunstmuseet

BARNAS Kunstmuseum

Vi beklager at Barnas Kunstmuseum holder midlertidig stengt grunnet koronaresriksjoner.

I en egen avdeling i museets første etasje kan barn og voksne sammen oppleve kunst, utforske rommene eller delta på verksteder og aktiviteter.

Barn 0 – 16 år besøker BARNAS Kunstmuseum gratis i følge med en voksen som har inngangsbillett, og har også gratis adgang til utstillinger.

Familieverksted

For å delta på familieverkstedene våre må det i tillegg løses billett for barna. Alle med verkstedsbillett har tilgang til hele museet. Våre verksted har åpent lørdager og søndager fra kl. 11 til 16. I skoleferier holder vi også åpent verksted hver dag!
Våre ansatte er med og hjelper dere i gang og underveis. Oppgavene er som regel tilpasset barn i alle aldre, og voksne er også hjertelig velkommen til å delta. Følg oss på Facebook eller abonner på nyhetsbrev for å få siste nytt om arrangementer, verksted og nyheter.  

Verksted koster 70 kroner per person. Voksne som allerede har kjøpt ordinær inngang til museets utstillinger, får verksted inkludert.

Medlemmer får rabatt og betaler 50 kroner. De med årskort i Dyreparken får samme rabatt.

PS: Visste du at vi har Juniormedlemskap for barn, til 100 kroner?

Kjøp medlemskap

Kjøp billett til familieaktiviteter

Familieverksted med Vårin - lag et skulptur-tre til fuglene!

Velkommen til digitalt familieverksted, hvor du kan kjøpe materialpakke på forhånd! Siden vi må holde verkstedet vårt stengt for fysisk deltagelse, har vi i stedet laget en film som viser deg en morsom oppgave med utgangspunkt i utstillingen «Ugo Rondinone. a wall. a door. a tree. a lightbulb. winter». Vi lager en skulptur av rosiner og solsikkefrø, inspirert av Ugos skulptur «the sunflower». Skulpturen blir ikke bare dekorativ, den kan også lyse opp vinteren for våre fjærkledde venner i hagen! Materialpakke kan du kjøpe i museumsbutikken (60 kroner /40 kr for medlemmer), eller du kan ordne materialer selv. Hvis du kommer innom for å kjøpe materialpakken, kan du besøke utstillingen gratis og se det store treet som vi skal lage selv etterpå!

Få mer

Bli Junior-medlem!

Nå kan også barn melde seg inn i vår medlemsklubb, og få rabatter på verksted, invitasjon til egne medlemsarrangementer, samt en fin velkomstgave! Medlemskap varer helt frem til Kunstsilo åpner i 2024.

Junior-medlemskap er for alle mellom 0 og 16 år.
Det koster 100 kroner å bli medlem, og da får du et fint og blankt medlemskort i tillegg til en velkomstgave!

Du kan kjøpe medlemskap her, eller melde deg inn i skranken på museet. 

Bli medlem

Barnas Kunstmuseum Kristiansand Sørlandets Kunstmuseum, verksted for barn med Sandra Norrbin.
Program

Ferieverksteder

Vi har alltid et pedagogisk tilbud for barn i skoleferier, som regel inspirert av en aktuell utstilling på museet. Gi barna en mulighet til å la fantasien løpe fritt og utfolde seg med spennende materialer! Klikk her for å se våre nåværende ferie/familieverksteder. 

Følg oss på Facebook eller abonner på nyhetsbrev for å få siste nytt om arrangementer, verksted og nyheter.  

Støttespillere

Vi har samarbeidet med arkitektfirmaet Stiv Kuling om interiør og visningsmontere. Avdelingen er realisert med generøs støtte fra Stiftelsen for store kulturbygg i Kristiansand.

I forbindelse med et prosjekt i BARNAS Kunstmuseum støttet av VRI Agder og Norges Forskningsråd, har kunstkritiker Kjetil Røed skrevet følgende essay: Kjetil Røed Kunsten og de unge – et forsøk på avklaring og en oppfordring til undring (pdf).

Sørlandets Kunstmuseum / Kunstsilo er Sørlandets største kunstformidler og ligger midt i hjertet av Kristiansand.
Åpningstider og priser

Gratis for barn - sammen med en voksen

BARNAS Kunstmuseum har samme åpningstider som resten av museet. Barn under 16 kommer gratis inn, men de må være sammen med en betalende voksen (eller en voksen som er medlem). Da får dere til gjengjeld tilgang til alle 3 etasjer, og kan få med dere et aktivitetshefte og fargeblyanter for å utforske «voksenutstillingene» sammen også!
Kjøp billetter her eller i skranken.