BARNAS Kunstmuseum

BARNAS Kunstmuseum åpner igjen lørdag 5. september. Velkommen!

 

I en egen avdeling i museets første etasje kan barn og voksne sammen oppleve kunst, utforske rommene eller delta på verksteder og aktiviteter.
BARNAS Kunstmuseum har åpent i museets åpningstid. Grunnet smittevern er det  begrensning på hvor mange som kan være inne samtidig, og klatreskapet er dessverre stengt. 

Barn 0- 16 år går gratis i følge med en voksen som har inngangsbillett, og har også gratis adgang til utstillinger. 

Alle med verkstedsbillett har tilgang på hele museet.

Kvalitetstid på kunstmuseet

Familieverksted - i helger og ferier!

Velkommen til kreative opplevelser for små og store, lørdager og søndager fra kl. 11 til 16. I skoleferier holder vi også åpent verksted!
Våre ansatte er med og hjelper dere i gang og underveis. Verkstedene skiftes ut hver 2. måned. Oppgavene er som regel tilpasset barn i alle aldre, og voksne er også hjertelig velkommen til å delta. Følg oss på Facebook eller abonner på nyhetsbrev for å få siste nytt om arrangementer, verksted og nyheter.  

Verksted koster 70 kroner per person. Voksne som allerede har kjøpt ordinær inngang til museets utstillinger, får verksted inkludert.

Medlemmer får rabatt og betaler 50 kroner. De med årskort i Dyreparken får samme rabatt.

Visste du at vi har 2 ulike medlemskap for barn, til 100 kroner stykket?

Kjøp medlemskap

Kjøp billett til familieaktiviteter

Få mer

Bli medlem i SKMU BARN eller SKMU JUNIOR

Nå kan også barn melde seg inn i vår klubb, og få rabatter på verksted, invitasjon til egne medlemsarrangementer, samt dine helt egne SKMU-fargeblyanter!
SKMU Barn er for alle mellom 0 og 16 år, mens Junior-klubben er for de i 5.-7.klasse.
Det koster 100 kroner å bli medlem, og da får du et fint og blankt medlemskort i tillegg til en velkomstgave!

Du kan kjøpe medlemskap her, eller melde deg inn i skranken på museet. 

Bli medlem

Barnas Kunstmuseum Kristiansand Sørlandets Kunstmuseum, verksted for barn med Sandra Norrbin.
Program

Ferieverksteder

Vi har alltid et pedagogisk tilbud for barn i skoleferier, som regel inspirert av en aktuell utstilling på museet. Gi barna en mulighet til å la fantasien løpe fritt og utfolde seg med spennende materialer! Klikk her for å se våre nåværende ferie/familieverksteder. 

Følg oss på Facebook eller abonner på nyhetsbrev for å få siste nytt om arrangementer, verksted og nyheter.  

Støttespillere

Vi har samarbeidet med arkitektfirmaet Stiv Kuling om interiør og visningsmontere. Avdelingen er realisert med generøs støtte fra Stiftelsen for store kulturbygg i Kristiansand.

I forbindelse med et prosjekt i BARNAS Kunstmuseum støttet av VRI Agder og Norges Forskningsråd, har kunstkritiker Kjetil Røed skrevet følgende essay: Kjetil Røed Kunsten og de unge – et forsøk på avklaring og en oppfordring til undring (pdf).

Sørlandets Kunstmuseum / Kunstsilo er Sørlandets største kunstformidler og ligger midt i hjertet av Kristiansand.
Åpningstider og priser

Gratis for barn - sammen med en voksen

BARNAS Kunstmuseum har samme åpningstider som resten av museet. Barn under 16 kommer gratis inn, men de må være sammen med en betalende voksen (eller en voksen som er medlem). Da får dere til gjengjeld tilgang til alle 3 etasjer, og kan få med dere et aktivitetshefte og fargeblyanter for å utforske «voksenutstillingene» sammen også!
Kjøp billetter her eller i skranken.