Gruppearrangement

Opplevelsespakker på Sørlandets Kunstmuseum for grupper og bedrifter.

Gruppearrangement
20190626 Kristiansand, Sørlandets Kunstmuseum Foto: Kjell Inge Søreide, 1. Fotografering av konseptet «AfterSun» I utstillingen 11 nordiske skal vi i sommer ha korte omvisninger hvor man kun konsentrerer seg om ét verk. Gjestene sitter i saccosekker og får en drink sammen med billetten. Det er utviklet én omvisning per kunstner (11 stk). Vi trenger ikke lage disse bildene til samtlige 11, kanskje 4-5 ulike verk. Jeg er til stede og rigger og assisterer frem til kl. 19. Det blir om lag 8 statister. 2. Fotografering av verk i utstillingen 11 nordiske Vi trenger illustrasjonsbilder til Instagram, helst av ca. 15-20 verk. Disse skal ha kunstverket i fokus, men med mennesker som titter på dem i ulike oppsett – gjerne fra siden (at de ikke står midt på) noen nærmere verket enn andre, noen med bare en person, noen stående, noen sittende, altså variert. Jeg skal være der og vise deg verkene, det blir nok spredt i de ulike rommene. 3. Fotografering av bakgårdskonsert/uteservering (mijøbilder) Kl. 19 starter en konsert utendørs. De spiller nok minst en time. Vi ønsker bilder som viser «det holdes bakgårdsbilder på SKMU i sommer», ikke spesifikt bandportrett. Gjør ingenting at de er med på bildet selvfølgelig, men det er et poeng at publikum er med på bildene. Fint med bilder fra uteserveringen til KunstCafeen også.

Teambuilding, kick-off eller firmafest?

Vi tilbyr ulike pakker med spennende omvisninger og spesielt tilrettelagte arrangementer for grupper (min. 10 personer), og skreddersyr gjerne det som passer for akkurat din gruppe!

I forbindelse med alle gruppebesøk kan vi tilby servering eller mat-/vinkurs i samarbeid med lokale kokker og leverandører.

Vi har et stort nettverk av dyktige musikere, konferansierer, underholdere og foredragsholdere som kan bidra til å løfte ethvert arrangement.

Våre tilbud

Per dags dato er våre gruppeopplevelser tilgjengelige i forbindelse med følgende utstillinger:
Krefter– Dyrdal Kvasbø Tingleff, som vises fra 12. oktober 2019 til 26. januar 2020.
Before the Horizon. AKO Curatorial Award. 7.desember 2019 – 1 .mars 2020
Zdenka Rusova. Grafikkens nestor. 7.desember 2019 – 1.mars 2020.

Klassisk omvisning

Omvisning i aktuell utstilling (inntil 30 pers.).

Skreddersydd omvisning

Omvisning i aktuell utstilling, skreddersydd etter ønsket tematikk. I løpet av rundturen tilbyr vi gjerne prøvesmaking av mat/drikke av ulike slag, og om ønskelig noen kreative oppgaver (inntil 30 personer).

Nærblikk

SlowArt-omvisninger med dypdykk i enkelte kunstverk i utstillingen. Vi tilbyr også servering i egnet lokale (inntil 20 personer).

Teambuilding

Grupper gis muligheten til å skape noe i samarbeid med en lokal kunstner i en workshop. Alternativt kan grupper og bedrifter i forbindelse med gjeldende utstillinger selv skreddersy påfølgende gruppeoppgaver og aktiviteter tilpasset egen agenda. Ved bruk av kunstnere til workshops er påmeldingsfristen senest 14 dager innen besøksdatoen (inntil 15 personer).

For mer informasjon rundt større grupper kontakt Sara Ousdal:

sara ousdal bedriftsarrangement skmu sørlandets kunstmuseum privat omvisning

 

Sara Ousdal
Arrangmentsansvarlig bedrift
sara.ousdal@skmu.no
Telefon 926 60 246

 

 

 

For mindre grupper som ønsker ordinære omvisinger uten pakkeløsninger med servering og annet innhold, kontakt Hanne Aamodt:

Omvisningsansvarlig Hanne Aamodt Tlf.: +47 936 08 614 hanne@skmu.no

Hanne Aamodt
omvisningsansvarlig
hanne@skmu.no
+47 936 08 614