Gruppetilbud

Opplevelsespakker og bedriftsmedlemskap for grupper og bedrifter. Perfekt ramme for teambuilding, kick-off, seminarer eller andre arrangementer.

Gruppetilbud

Teambuilding, kick-off eller firmafest?

Vi tilbyr ulike pakker med spennende omvisninger og spesielt tilrettelagte arrangementer for grupper (min. 10 personer), og skreddersyr gjerne det som passer for akkurat din gruppe!

I forbindelse med alle gruppebesøk kan vi tilby servering eller mat-/vinkurs i samarbeid med lokale kokker og leverandører.

Vi har et stort nettverk av dyktige musikere, konferansierer, underholdere og foredragsholdere som kan bidra til å løfte ethvert arrangement.

Våre tilbud

Per dags dato er våre gruppeopplevelser tilgjengelige i disse formatene:

Klassisk omvisning

Omvisning i aktuell utstilling (inntil 30 pers.).

Skreddersydd omvisning

Omvisning i aktuell utstilling, skreddersydd etter ønsket tematikk. I løpet av rundturen tilbyr vi gjerne prøvesmaking av mat/drikke av ulike slag, og om ønskelig noen kreative oppgaver (inntil 30 personer).

Nærblikk

SlowArt-omvisninger med dypdykk i enkelte kunstverk i utstillingen. Vi tilbyr også servering i egnet lokale (inntil 20 personer).

Teambuilding

Grupper gis muligheten til å skape noe i samarbeid med en lokal kunstner i en workshop. Alternativt kan grupper og bedrifter i forbindelse med gjeldende utstillinger selv skreddersy påfølgende gruppeoppgaver og aktiviteter tilpasset egen agenda. Ved bruk av kunstnere til workshops er påmeldingsfristen senest 14 dager innen besøksdatoen (inntil 15 personer).

Bedriftsmedlemskap

Gi dine ansatte en gave som varer ut året! Tegner du og din bedrift et bedriftsmedlemskap ved Sørlandets Kunstmuseum innen 1.juli får dere nå 30 % rabatt, det vil si 450 kroner for et medlemskap som gjelder for 2 personer. Hver ansatt kan registrere en valgfri partner eller venn, som begge to får tilgang på en rekke fordeler.

 Medlemsfordeler

  • Fri entré til alle utstillinger og omvisninger
  •  Gunstige priser til våre onsdagskvelder, med mulighet for å reservere et utvalg plasser på forhånd til deg og din bedrift
  • Fri adgang til Munchmuseet
  • Gunstige rabatter i vår museumsbutikk og kafé
    Oversikt over alle medlemsfordeler

 

For mer informasjon rundt større grupper og tilbud på medlemskap, kontakt Sara Ousdal:

sara ousdal bedriftsarrangement skmu sørlandets kunstmuseum privat omvisning

 

Sara Ousdal
Arrangmentsansvarlig bedrift
sara.ousdal@skmu.no
Telefon 926 60 246

 

 

 

For mindre grupper som ønsker ordinære omvisinger uten pakkeløsninger med servering og annet innhold, kontakt Hanne Aamodt:

Omvisningsansvarlig Hanne Aamodt Tlf.: +47 936 08 614 hanne@skmu.no

 

Hanne Aamodt
omvisningsansvarlig
hanne@skmu.no
+47 936 08 614