Besøk kunstmuseet i vinterferien!

Nei takk til fargeløs februar!
Les om alt du kan oppleve på museet i vinterferien.

Åpningstider: Torsdag – søndag 11-17

Besøk Barnas Kunstmuseum

Liv opp fargeløse februar med kunstopplevelser – midt i hjertet av Kristiansand!

Utforsk, lek og klatre i Barnas Kunstmuseum eller ta en tur inn i vår fargerike utstilling KONKRET! Ny skjønnhet i finsk modernisme.

I KONKRET! har vi også et rom for store og små som med en animasjonsfilm forklarer billedelementene i konkret kunst, og man kan også leke seg med å lage skulpturer og bilder med konkrete figurer.

«På og mellom vegger malt i stadig skiftende farger som kler arbeidene, trer den finske modernismen frem som en fryd for øyet.(…) I alle tilfelle er det en glede å bli bedre kjent med disse ganske riktig billedskjønne verkene.» 

– Kritiker Kåre Bulie i Klassekampen, 16.februar

Minnerik utstilling med kunst fra regionen

Vi har også den innholdsrike utstillingen På gjensyn! Fra Katta til Kunstsilo som viser høydepunkter fra samlingen til Sørlandets Kunstmuseum – alt fra flotte malerier av Sørlandsmalerne til video, tekstilkunst, skulpturer og smykker fra regionen.

Spirituell kunst fra Tangen-samlingen

I Flukten fra fornuften – Nordisk kunst og det okkulte utforsker vi hvordan spirituelle strømninger har formet verkene til nordiske kunstnere helt siden starten på 1900-tallet frem til i dag. Utstillingen er vinnerbidraget til AKO Curatorial Award 2020.

 

Praktisk informasjon

Medlemmer og barn 0- 16 år ( i følge med en voksen) har fri entré til våre utstillinger. Ellers kan du spare 10,- ved å kjøpe inngangsbillett på nett.

Kjøp inngangsbillett

Åpningstider: Torsdag – søndag 11-17

Start eller avslutt gjerne museumsbesøket med et besøk i koselige Hopeful Kunstkafé. Museumsbutikken har også et rikt utvalg kvalitetsvarer og gaver.

Bortreist i ferien?

Er du på hytten og lengter etter kunstopplevelser? Besøk våre nåværende og tidligere utstillinger fra sofakroken!
Vi har 3D-scannet våre utstillinger slik at du kan utforske dem i ro og mak.

HER FINNER DU ET KNIPPE AV VÅRE VIRTUELLE UTSTILLINGER