Familieaktiviteter sommeren 2021

Kvalitetstid med familien på Sørlandets Kunstmuseum!
Midt i Kristiansand finner du vårt museum, og vi har mange aktiviteter for familien på museet.

Få en minnerik dag med lekende, interaktiv kunst inne i Microworld Kristiansand, kos dere på familieverksted, og besøk vår koselige kafé som både tilbyr svale lokaler innendørs, og tumleplass i vår bilfrie bakgård.

Microworld Kristiansand

Microworld er en interaktiv utstilling av kunstnerduoen Genetic Moo, og har allerede blitt opplevd av over 300 000 begeistrede barn og voksne over hele verden. Nå kan du oppleve den i Kristiansand!
Dette er en lekende, digital kunstutstilling for hele familien som engasjerer alle aldre. Rommet består av sju kunstverk som påvirkes både av hverandre, og av publikum. Alt henger sammen, som i et slags digitalt økosystem!
Lag din egen skapning og slipp den ut i utstillingen. Lek med kunstverkene gjennom bevegelse, dans og lyd, eller scann QR-koder for å tegne, bygge, og skape gjennom din egen telefon eller museets iPad.
Les mer om Microworld Kristiansand

Kjøp billett
Ved å booke billett i vår nettbutikk får du online-rabatt!

Familieverksted. Sommerferie. Sørlandets Kunstmuseum. Familieaktiviteter. Ferie 2021

Familieverksted: Lag din egen mikroverden i et terrarium

I sommerens familieverksted kan både store og små få skape sin egen mikro-verden, med sitt eget, lukkede økosystem! Du får sette ditt preg på landskapet og velge ut hvem som skal få bo der. Er det en stor dinosaur? Eller kanskje et mikroskopisk lite menneske? Hva trengs for å lage et godt økosystem? 

Et terrarium kan holde seg levende i mange år. Hvordan vil det du har skapt utvikle seg over tid?

Familieverkstedet har åpent hver dag fra 3. juli til 8.august. fra kl. 11 til 16. Billetten inkluderer adgang til hele museet.

Kjøp billett

boblevaffel kristiansand sentrum

Hopeful Kunstkafé

I vår koselige kafé kan familien nyte både søtt og salt. Iskrem, boblevafler, boller og kaker sørger for at søtmunner får sitt. Vi har også supper, smørbrød, salater og enkle

Les mer om Hopeful Kunstkafé

Se meny