Sommerstemning i ferien: aktiviteter på Sørlandets Kunstmuseum

Ferie i Norge? Ta turen til Kristiansand og vårt museum i sommer for kunst- og kulturopplevelser – både ute i solen og inne i våre deilige, avkjølte utstillingslokaler.

Konserter i bakgården på museum i sommer. Ferie 2020.

Midt i hjertet av Kvadraturen i Kristiansand finner du vårt museum som inneholder 3 etasjer med kunst, sommerverksted for familie og barn, koselige Hopeful Kunstkafé, og museumsbutikk med kvalitetsvarer. Vi holder åpent hver dag i ferien.

Her finner du oss!

Vi har 3 spennende utstillinger som viser kunst fra både regionale, nasjonale og internasjonale kunstnere. Kunsten spenner fra vakker og visuelt overveldende digital kunst, til provoserende og humoristiske selfies– og ikke minst har vi en etasje hvor man kan se både regional kunst og verk fra Tangen-samlingen.

Alle aktiviteter og arrangementer inkluderer tilgang til alle utstillingene.

Byferie med kulturopplevelser

sommer på sørlandet. I kristiansand kan du oppleve konserter i museumets bakgårdHver onsdag kveld klokken 19 kan du oppleve idylliske konserter i bakgården vår. På scenen står lokale stjerner som serverer alt fra funky soul, jazz, pop og world music.

Kveldssol, livemusikk og noe godt i glasset er en perfekt avslutning på dagen.  Både museet og Hopeful Kunstkafé holder kveldsåpent til klokken 22 på onsdager. Ta en tur inn i våre 3 spennende utstillinger – det er inkludert i billetten.

Les mer og kjøp billetter

Inspirasjon, påfyll og ny kunnskap – book din egen omvisning

Bestill en sommeromvisning til reisefølget, familien, sommergjestene eller vennegjengen. Guidet tur i museets utstillingerBook en sommeromvisning på et tidspunkt som passer for deg og gruppen din (innenfor museets åpningstider). Dere får en egen omviser og velger selv hvilken utstilling dere ønsker å dykke inn i.

Å oppleve kunst sammen med andre og i samtale med en av våre formidlere, gir besøket en ny dimensjon. Sammen med vår omviser kan man utforske ideer og forestillinger, kanskje følelser – og lære noe nytt både om det som har vært, og det som er.

Bestill sommeromvisning

Sommerferie med barnFerie i Norge med familie og barn. Kristiansand og Sørlandets Kunstmuseum har aktiviteter for hele familien, spennende utstillinger og koselig kafé.

Vi har mange aktiviteter for barn på museet! Ta med familien og bli med på sommerverksted, gå inn i 3 spennende utstillinger og  besøk vår koselige kafé.

Sommerverkstedene er åpne tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager og fungerer etter Drop-In-prinsippet. Utstillinger er inkludert i billetten!
De dagene vi ikke har sommerverksted går barn gratis inn i utstillingene, sammen med en betalende voksen.

Mer om våre sommeraktiviteter for famile og barn.