Hopeful KunstKafé

Hopeful Kunstkafé stenger for godt 1.september, samtidig som Sørlandets Kunstmuseum.

Sørlandets Kunstmuseum og Hopeful Kunstkafé stengte dørene 1. september og flytter ut. Cultiva overtar lokalene og planlegger blant annet studentkulturhus og digitalt kulturhus.

Nyt deilig bakst, salater, suppe – og ikke minst luftig boblevaffel med både søt eller salt topping. Herlig kaffe og mulighet for shopping til hjemmet.Hopeful Kunstkafé tilbyr en variert meny med mat og drikke fra en rekke kjente og kjære leverandører i Kristiansand. I høst kan du varme deg med en herlig, hot curry-suppe fylt av godsaker!

Se meny

Hopeful er en nøytral stiftelse i Kristiansand som gir arbeidslivskompetanse og hjelper ungdom med ulike utfordringer ut i jobb og/eller videre skole. Stiftelsen tilbyr en arbeidstreningsarena hvor ungdommene blir opplært i ulike arbeidsoppgaver med både krav og forventninger, samtidig opplever de stor mestringsfølelse. Hopeful gir hver enkelt ungdom et skreddersydd program som kartlegger evner, ressurser og talenter slik at hver enkelt får mulighet til å utnytte eget potensial. Les mer om Hopeful.

Kaféen gir 10 % rabatt til museets medlemmer.