I skranken på Sørlandets Kunstmuseum møter du blant annet Fikrije og Hanne. Velkommen!

Museumsbutikken

Er du på jakt etter en fengende kunstbok eller en vakker kunstplakat? Vi har spennende lokale og internasjonale varer for deg som lar deg inspirere av kunst!

Vår museumsbutikk er en variert samling av morsomme, interessante og vakre varer. Kjøp med deg et hyggelig minne fra ditt besøk på museet eller en presang til noen hjemme, så kanskje de blir med deg neste gang?

I tillegg til egenproduserte bøker, plakater og T-skjorter, finner du internasjonale kunstbøker, tidsskrifter og kort hos oss. For de minste har vi egne kunstbøker, tegnesaker, morsomme leker og spill – både for underholdningens skyld og for utvikling av form- og fargesans.

Spennende kunstbøker

Vi har et rikt utvalg kunstbøker og biografier fra norske og utenlandske forlag. I tillegg tilbyr vi enkelte utgivelser av kunstnere fra Agder, og egenproduserte kataloger og bøker.

Kunstplakat = Perfekt gave!

Skal du freshe opp veggene hjemme eller finne en omtenksom gave til en du er glad i? Vi har et rikt utvalg egenproduserte plakater fra tidligere og aktuelle utstillinger.

Spennende tidsskrifter!

Vi formidler et stort utvalg utenlandske kunsttidsskrifter som ARTFORUM, Art Review, Tate etc, CRAFTS og Ceramic Review. Vi har også norske tidsskrifter som BILLEDKUNST, Kunsthåndverk, KUNSTforum, og Numer.

Utvalgte varer og gaveartikler fra bl.a.:
LOQI, Isandi, Mywalit, REMEMBER, SeeMe, Letterbox, Studio ROOF, 2toTango, LOVI og Natural History Museum.

I foajeen i museets 1. etasje finner du vår informasjonsskranke. Her selges billetter og medlemskap til museet.

Butikken følger museets åpningstider, og kan besøkes uten inngangsbillett til utstillingene.

For informasjon og bestilling av varer, ta kontakt med butikken på e-post: post@skmu.no eller telefon : +47 38 07 49 00.