Omvisninger

Å se på kunst sammen i et fellesskap, med rom for samtale og innspill, gir opplevelsen en ekstra dimensjon. Vi har flere ulike omvisninger, både åpne og lukkede – finn den som passer for deg.

Lørdagsomvisninger

Hver lørdag klokken 13:00 tar en av våre formidlere oss med inn i en av museets aktuelle utstillinger.
Omvisningen krever egen billett, og vi anbefaler å booke på forhånd grunnet begrenset antall plasser.

Se kommende omvisninger

Senioromvisninger /dagtidsomvisninger

Flere torsdager gjennom året har vi omvisninger klokken 12. Omvisningene er et seniortilbud, men er også åpent for alle som har anledning på dagtid.

Alle omvisninger

Kveldsomvisninger

Museet holder kveldsåpent med ulike arrangementer hver onsdagskveld. Innimellom holder vi kveldsomvisninger, hvor omvisningen starter klokken 19:00. Vi anbefaler å booke billett på forhånd da det er begrenset antall plasser.
Oversikt omvisninger

Tilrettelagte omvisninger

Museet holder tilrettelagte omvisninger for grupper som har spesielle behov. Vår omviser Hanne Aamodt har lang erfaring både som museumspedagog sykepleier, og lager omvisninger tilpasset blant annet demente, blinde, eller døve. Fast pris kr. 750. Kontakt hanne@skmu.no for mer informasjon og bestilling.

Private omvisninger

Vi har flere omvisningsprodukter for grupper som ønsker lukket omvisning,  for eksempel klassisk omvisning eller Nærblikk hvor vi dykker ned i 1-3 kunstverk. Kontakt hanne@skmu.no for mer informasjon og pris. Større grupper på 15 personer og mer, bes kontakte Sara Ousdal på sara.ousdal@skmu.no.

SlowArt. Omvisning i Saccosekk

Skreddersydde opplevelsespakker - bedrifter og større grupper

Teambuilding, kick-off eller firmafest? Vi tilbyr ulike pakker med spennende omvisninger og spesielt tilrettelagte arrangementer for grupper og bedrifter, og skreddersyr gjerne det som passer for akkurat din gruppe!

Museet tilbyr servering eller mat-/vinkurs i samarbeid med lokale kokker og leverandører. Vi har også et stort nettverk av dyktige musikere, konferansierer, underholdere og foredragsholdere som kan bidra til å løfte ethvert arrangement.
Les mer