Omvisninger

En omvisning gjør kunstopplevelsen rikere

Å se på kunst sammen i et fellesskap med rom for samtale og innspill, gir opplevelsen en ekstra dimensjon. Vi har flere ulike omvisninger i alle utstillingene, både åpne omvisninger og lukkede på bestilling. Finn den som passer for deg -perfekt som teambuilding, familieaktivitet, påfyll og inspirasjon.

Oversikt over kommende omvisninger

Bestill en guidet omvisning i en av våre utstillinger i sommer. Vårt museum har aktiviteter for barn, familier og voksne.

Privat omvisning på bestilling

Gjør noe annerledes i mørketiden og ta med vennegjengen, firmaet, feriegjester eller familien og bestill en av våre omvisninger på et tidspunkt som passer deg. Betaling gjøres i skranken ved ankomst, faktura kan ordnes etter avtale.

Les mer og bestill via vårt kontaktskjema.

Modernismens Pionerer. Utvalg fra Tangen-samlingen. Installasjonsfoto: Håvard Anthonsen

Lørdagsomvisninger

Hver lørdag klokken 13:00 tar en av våre formidlere oss med inn i en av museets aktuelle utstillinger.
Omvisningen krever egen billett, og vi anbefaler å booke på forhånd grunnet begrenset antall plasser.

Se kommende lørdagsomvisninger

Senioromvisninger /dagtidsomvisninger

Flere torsdager gjennom året har vi omvisninger klokken 12. Omvisningene er et seniortilbud, men er også åpent for alle som har anledning på dagtid.

Alle omvisninger

Tilrettelagte omvisninger

Museet holder tilrettelagte omvisninger for grupper som har spesielle behov. Vår omviser Hanne Aamodt har lang erfaring som sykepleier, og lager omvisninger tilpasset blant annet mennesker med demens, synshemming eller hørselshemming.

Fast pris kr. 750. Kontakt hanne@skmu.no for mer informasjon og bestilling.

SlowArt. Omvisning i Saccosekk

Skreddersydde opplevelsespakker - bedrifter og større grupper

Teambuilding, kick-off eller firmafest? Vi tilbyr ulike pakker med spennende omvisninger og spesielt tilrettelagte arrangementer for grupper og bedrifter, og skreddersyr gjerne det som passer for akkurat din gruppe!

Museet tilbyr servering eller mat-/vinkurs i samarbeid med lokale kokker og leverandører. Vi har også et stort nettverk av dyktige musikere, konferansierer, underholdere og foredragsholdere som kan bidra til å løfte ethvert arrangement.
Les mer 

Kveldsomvisninger

Museet holder kveldsåpent med ulike arrangementer hver onsdagskveld. Innimellom holder vi kveldsomvisninger, hvor omvisningen starter klokken 19:00. Opplev utstillingene våre sammen med andre og få en ny opplevelse av kunsten! Vi anbefaler å booke billett på forhånd da det er begrenset antall plasser.
Oversikt omvisninger