OMVISNINGER

En omvisning gjør kunstopplevelsen bedre

Å se på kunst sammen i et fellesskap med rom for samtale og innspill, gir opplevelsen en ekstra dimensjon. Vi har flere ulike omvisninger i alle utstillingene, både åpne omvisninger og lukkede på bestilling. Finn den som passer for deg -perfekt som teambuilding, familieaktivitet, påfyll og inspirasjon.

Bestill en guidet omvisning i en av våre utstillinger i sommer. Vårt museum har aktiviteter for barn, familier og voksne.

Privat omvisning på bestilling i sommer

I sommer har vi et ekstra godt tilbud for dere som vil gjøre noe annerledes og inspirerende i ferien. Ta med vennegjengen, reisefølget, sommergjestene eller familien og bestill en av våre omvisninger på et tidspunkt som passer deg. Bestillingen må sendes inn senest kl. 16 dagen før ønsket dato. Betaling gjøres i skranken ved ankomst.

Les mer og bestill via vårt kontaktskjema.

Modernismens Pionerer. Utvalg fra Tangen-samlingen. Installasjonsfoto: Håvard Anthonsen

Lørdagsomvisninger

Hver lørdag klokken 13:00 tar en av våre formidlere oss med inn i en av museets aktuelle utstillinger.
Omvisningen krever egen billett, og vi anbefaler å booke på forhånd grunnet begrenset antall plasser.

Se kommende omvisninger

Tirsdagsomvisninger

Hver tirsdag klokken 13:30 tar en av våre omvisere oss med inn i museets ferskeste utstilling På Gjensyn! Fra Katta til Kunststilo.
Vi anbefaler å booke billett på forhånd grunnet begrenset antall plasser.

Se kommende omvisninger

kunst i kvadraturen. byvandring. Sørlandets Kunstmuseum. kunst i bybildet.

Byvandringer - Kunst i Kvadraturen

Bli med Sørlandets Kunstmuseum på byvandring i Kristiansand sentrum! Lær mer om kunsten vi omgir oss med i bybildet. Vi har to ulike ruter i Kvadraturen, den ene på 60 minutt og den andre på 75 minutt, som veksler annenhver søndag i sommer. Inkludert i billetten er en is-te eller kaffe som vi tar med på rusleturen.

Se alle byvandringer

Tilrettelagte omvisninger

Museet holder tilrettelagte omvisninger for grupper som har spesielle behov. Vår omviser Hanne Aamodt har lang erfaring både som museumspedagog sykepleier, og lager omvisninger tilpasset blant annet demente, blinde, eller døve. Fast pris kr. 750. Kontakt hanne@skmu.no for mer informasjon og bestilling.

Senioromvisninger /dagtidsomvisninger

Flere torsdager gjennom året har vi omvisninger klokken 12. Omvisningene er et seniortilbud, men er også åpent for alle som har anledning på dagtid.

Alle omvisninger

Private omvisninger

Vi har flere omvisninger som kan bestilles av grupper som ønsker lukket omvisning i en av våre utstillinger. Vi tilpasser lengde, innhold, og kunnskapsnivå. Kan også kombineres med en mat- og drikkeopplevels . Kontakt hanne@skmu.no for mer informasjon og pris.

Større grupper på 15 personer og mer, bes kontakte Sara Ousdal på sara.ousdal@skmu.no. Vi gjør oppmerksom på at smittevernsregler gjør at det kan medføre begrenset antall deltakere.

SlowArt. Omvisning i Saccosekk

Skreddersydde opplevelsespakker - bedrifter og større grupper

Teambuilding, kick-off eller firmafest? Vi tilbyr ulike pakker med spennende omvisninger og spesielt tilrettelagte arrangementer for grupper og bedrifter, og skreddersyr gjerne det som passer for akkurat din gruppe!

Museet tilbyr servering eller mat-/vinkurs i samarbeid med lokale kokker og leverandører. Vi har også et stort nettverk av dyktige musikere, konferansierer, underholdere og foredragsholdere som kan bidra til å løfte ethvert arrangement.
Les mer 

Kveldsomvisninger

Museet holder kveldsåpent med ulike arrangementer hver onsdagskveld. Innimellom holder vi kveldsomvisninger, hvor omvisningen starter klokken 19:00. Opplev utstillingene våre sammen med andre og få en ny opplevelse av kunsten! Vi anbefaler å booke billett på forhånd da det er begrenset antall plasser.
Oversikt omvisninger