Bestill en omvisning i Iiu Susiraja. Dry Joy

OMVISNINGER

En omvisning gjør kunstopplevelsen bedre

Å se på kunst sammen i et fellesskap med rom for samtale og innspill, gir opplevelsen en ekstra dimensjon. Vi har flere ulike omvisninger i alle utstillingene, både åpne omvisninger og lukkede på bestilling. Finn den som passer for deg -perfekt som teambuilding, familieaktivitet, påfyll og inspirasjon.

Kunst er ikke noe man må lære eller forstå. Det kan være en opplevelse, et inntrykk, det kan være påfyll og inspirasjon, det kan være utfordrende, provoserende – eller ren velvære. En omvisning kan tilføre teambuilding et annerledes perspektiv, skape samtaleemner som varer ut i de små timer, eller gi oss nye ideer. Våre formidlere gir deg kontekst og bakgrunnsinformasjon og stiller åpne spørsmål som stiller kunsten i et nytt lys.

 

Bestill en guidet omvisning i en av våre utstillinger i sommer. Vårt museum har aktiviteter for barn, familier og voksne.

Sommeromvisning

I sommer har vi et ekstra godt tilbud for dere som vil gjøre noe annerledes og inspirerende i ferien. Ta med vennegjengen, reisefølget, sommergjestene eller familien og bestill en av våre sommeromvisninger på et tidspunkt som passer deg. Dere kan velge mellom omvisning i humoristiske og provokative Iiu Susiraja. Dry Joy eller den omfangsrike og varierte Kunstnermøte. 9 kunstnere fra Agder møter Tangen-samlingen. 

Les mer og bestill via vårt kontaktskjema.

Lørdagsomvisninger

Hver lørdag klokken 13:00 tar en av våre formidlere oss med inn i en av museets aktuelle utstillinger.
Omvisningen krever egen billett, og vi anbefaler å booke på forhånd grunnet begrenset antall plasser.

Se kommende omvisninger

Senioromvisninger /dagtidsomvisninger

Flere torsdager gjennom året har vi omvisninger klokken 12. Omvisningene er et seniortilbud, men er også åpent for alle som har anledning på dagtid.

Alle omvisninger

Kveldsomvisninger

Museet holder kveldsåpent med ulike arrangementer hver onsdagskveld. Innimellom holder vi kveldsomvisninger, hvor omvisningen starter klokken 19:00. Opplev utstillingene våre sammen med andre og få en ny opplevelse av kunsten! Vi anbefaler å booke billett på forhånd da det er begrenset antall plasser.
Oversikt omvisninger

Tilrettelagte omvisninger

Museet holder tilrettelagte omvisninger for grupper som har spesielle behov. Vår omviser Hanne Aamodt har lang erfaring både som museumspedagog sykepleier, og lager omvisninger tilpasset blant annet demente, blinde, eller døve. Fast pris kr. 750. Kontakt hanne@skmu.no for mer informasjon og bestilling.

Private omvisninger

Vi har flere omvisninger som kan bestilles av grupper som ønsker lukket omvisning i en av våre utstillinger. Vi tilpasser lengde, innhold, og kunnskapsnivå. Kan også kombineres med en mat- og drikkeopplevels . Kontakt hanne@skmu.no for mer informasjon og pris.

Større grupper på 15 personer og mer, bes kontakte Sara Ousdal på sara.ousdal@skmu.no. Vi gjør oppmerksom på at smittevernsregler gjør at det kan medføre begrenset antall deltakere.

SlowArt. Omvisning i Saccosekk

Skreddersydde opplevelsespakker - bedrifter og større grupper

Teambuilding, kick-off eller firmafest? Vi tilbyr ulike pakker med spennende omvisninger og spesielt tilrettelagte arrangementer for grupper og bedrifter, og skreddersyr gjerne det som passer for akkurat din gruppe!

Museet tilbyr servering eller mat-/vinkurs i samarbeid med lokale kokker og leverandører. Vi har også et stort nettverk av dyktige musikere, konferansierer, underholdere og foredragsholdere som kan bidra til å løfte ethvert arrangement.
Les mer