Private omvisninger

Ønsker du å samle vennegjengen eller bedriften til en litt annerledes kveld? Vi tilbyr skreddersydd omvisning med forfriskninger og matservering!

Å se på kunst sammen i et fellesskap, med rom for samtale og innspill, gir opplevelsen en ekstra dimensjon. Vi spesialtilpasser omvisingen etter dine ønsker og justerer oss etter gruppens interesse og kunnskap om kunst. Klare for litt ekstra aktivitet og kreativ utfoldelse? Vi tilbyr også verkstedsaktiviteter i sammenheng med utstillingen.

Bedrift

Spennende pausetilbud, julebord eller kickoff i kunstens ånd!

Ta med kolleger på en fin felles opplevelse. Vi sørger for en perfekt start på kvelden, med noe godt i glasset og spennende input fra inspirerende fagfolk. Beliggenheten midt i sentrum gjør veien kort til neste stopp.

Vi tilpasser oss ditt behov!

Et museumsbesøk passer perfekt i timene mellom konferanseslutt og middag. Hva med å tilby en aperitif og kunstnerisk påfyll etter en lang dag på jobb? Vi er fleksible og tilpasser oss mer enn gjerne ditt tidsrom og dine ønsker.

Omvisning på engelsk? Yes, sir!

Har dere gjester utenbys fra, skreddersyr vi en passende ramme for underholdning og bevertning! Vi snakker like godt om lokale og regionale kunstnere på engelsk som på norsk.

Sosialt på privaten

Utdrikningslag, bursdag eller date?

Ingen anledning er for stor eller liten for kunst! Hvorfor ikke gjøre en hyggelig anledning ekstra spennende? Når du får verkene satt i en sammenheng og blir kjent med høydepunkter fra kunstnerens liv, får du også ekstra igjen for besøket. Inspirasjon og kunnskap gir morsomme samtaler!

Forfriskninger og servering

Ta med vennegjengen og se både moderne og historiske verk! Kos dere med forfriskninger og fingermat, mens dere får en unik opplevelse i en uformell og åpen setting.

Fest på verkstedet?

Har dere en kreativ kommende brud eller brudgom i vennegjengen? Gi han eller henne i oppgave å male sitt eget bilde! Vi kan også tilpasse andre verkstedsaktiviteter til deres gruppe. Vi er åpne for kreative forslag, vi!

Bestille en privat omvisning?

Kontakt oss via e-post formidling@skmu.no eller telefon +47 38 07 49 00. Vi bør ha bestillingen din minst en uke i forveien. Vi kan maks ta imot 30 personer per gruppe. Oppgi følgende i bestillingen så gjør vi vårt aller beste for at du skal få en fantastisk opplevelse:

Hva? Omvisning eller omvisning med verksted.
Når? Dato og klokkeslett.
Hvem? Antall personer.