Program for En By For Alle-uken på Sørlandets Kunstmuseum

Program for En By For Alle-uken på Sørlandets Kunstmuseum

«En By For Alle» er en aktivitetsuke i uke 6 med arrangementer og tiltak som setter ekstra fokus på nettopp likestilling, inkludering og mangfold i byen.

Fra og med mandag 3.februar til søndag 9.februar er det gratis inngang for alle på museet. Unntaket er onsdag kveld, da trenger man billett.

Også familieverkstedet i helgen 8. og 9. februar blir gratis!

Program for uken:

 

Panelsamtale: « Folket til kunsten. Kunsten til folket: Hvordan å skape en inkluderende kulturinstitusjon»

Tirsdag 4.februar kl. 17:00 til 19:00:
Deltakere: Marit Grimsrud  leder av Bevegelsesbegeistring, Sigrun Arnardottir Daglig leder i NORGES BLINDEFORBUND VEST-AGDER, Silje Eikemo Sande prosjektleder for «inkluderende kulturliv i Norden». Videre har vi invitert vår museumsdirektør, Reidar Fuglestad til å holde et innlegg om museene som en inkluderende arena. Samtalen ledes av Roar Osmundsen, næringspolitisk leder i Næringsforeningen i kristiansandregionen.

Speedfriending-aften :

Onsdag 5. februar kl. 17.00 til kl. 19.00 :
Velkommen til en sosial aften i museumsfoajeen. Speedfriending er en sosial arena, hvor vi senker terskelen for at fremmede mennesker blir kjent med hverandre.

Dagtidsomvisning i Before The Horizon, samarbeid med Kirkens SOS

Torsdag 6. februar kl. 12 :
Bli med vår formidler inn  i utstillingen «Before the horizon», som utforsker hvordan horisonten både utvider og begrenser våre perspektiver på det å være menneske.  Les mer om utstillingen.

Gratis familieverksted: IDENTITET

Lørdag og søndag 8.og 9.februar kl. 11-16:
Familieverksted i samarbeid med utstillingsprosjektet «Kjønn og Identitet» av kunstner Erlend Helling-Larsen og sexolog Hanne Kro Sørborg, laget sammen med elever på 8. trinn i Søgneskolen.