Kjøp materialpakke og bli med på familieverksted hjemmefra!

Kjøp materialpakke og bli med på familieverksted hjemmefra!

Nå kan både store og små sikre seg en materialpakke fra museet og delta på et digitalt verksted med vår verkstedsansvarlig Vårin – fra egen stue! 

Få materialpakke hjem i postkassen?

Kjøp den her!

Som mange har fått med seg, så må dessverre Barnas Kunstmuseum inntil videre holde stengt for besøk pga. smittevernhensyn. Dette syns selvsagt museet og ikke minst våre verkstedseksperter er veldig synd da det også innebærer at vi ikke kan arrangere familieverksted i helgene som vanlig.

Men vi har heldigvis kommet med en litt annerledes løsning. Vi har laget et nytt digitalt verksted, hvor du kan kjøpe materialpakke på forhånd! Pakken kan du kjøpe i nettbutikken og få tilsendt, eller kjøpe i museumsbutikken.

Vi har laget en film som viser deg en morsom oppgave med utgangspunkt i utstillingen Ugo Rondinone. a wall. a door. a tree. a lightbulb. winter. Her lager et skulptur-tre av rosiner og solsikkefrø, inspirert av Ugos skulptur «the sunflower». Skulpturen blir ikke bare dekorativ, den kan også lyse opp vinteren for våre fjærkledde venner i hagen.

Materialpakken koster 60 kroner (40,- for medlemmer) pluss evt. frakt, og du kan enten bestille på nett eller kjøpe/hente i museumsbutikken. Du kan selvsagt også ordne materialer selv.
Hvis du kommer innom for å kjøpe materialpakken, kan du besøke utstillingen gratis og se det store treet som vi skal lage selv etterpå!